Τι κουβαλάει ο κόσμος μέσα στις βαλίτσες του αεροπλάνου!!

January 1, 2016

Τι αποκαλύπτουν οι ακτίνες Χ 

Έχετε αρκετή παρατηρητικότητα ώστε να εντοπίσετε τα απαγορευμένα αντικείμενα σε αυτές τις χειραποσκευές;

Οι εικόνες από τις βαλίτσες όπως φαίνονται μέσα από τις ακτίνες Χ δείχνουν διάφορα απαγορευμένα αντικείμενα όπως ένα όπλο, ένα μαχαίρι και μια συσκευή σπρέι.

Οι εικόνες έχουν κυκλοφορήσει από μια ιταλική εταιρεία η οποία εκπαιδεύει το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου. Οι «σαρώσεις» των αποσκευών δείχνουν πόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσουν τα απαγορευμένα αντικείμενα που διάφοροι επιβάτες προσπαθούν να πάρουν μαζί τους πάνω στο αεροπλάνο.

Μερικά από τα αντικείμενα είναι αρκετά δύσκολο να εντοπιστούν, με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνει περαιτέρω εξερεύνηση της βαλίτσας.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιες φορές υπάρχει μικρή καθυστέρηση κατά τον έλεγχο των αποσκευών. Την επόμενη φορά που θα εκνευριστείτε με την αναμονή σκεφτείτε ότι οι υπάλληλοι ίσως προσπαθούσαν να εντοπίσουν παρόμοια αντικείμενα.

1. Ένα από τα σαφώς απαγορευμένα αντικείμενα. Ο σουγιάς απαγορεύεται να υπάρχει στις χειραποσκευές

2. Μπορεί να φαίνεται ακίνδυνο. Αλλά το 100ml βάζο ενυδατικής κρέμας απαγορεύεται στις χειραποσκευές των επιβατών3. Αυτό δεν ήταν και τόσο δύσκολο να εντοπιστεί. Αυτό το μαχαίρι σαφώς παραβιάζει τους κανόνες

4. Άλλο ένα προϊόν αισθητικής που απαγορεύεται. Μια λακ για τα μαλλιά!

5. Το εργαλείο ενός… πολυτεχνίτη. Μια πένσα που… κατασχέθηκε!

6. Ένας πολύ εύκολος εντοπισμός. Αυτό το μαχαίρι δεν είχε πιθανότητες να περάσει τους ελέγχους ασφαλείας.

7. Κάτι που μάλλον τρόμαξε τους ελεγκτές. Αυτό το όπλο ρέπλικα δεν είχε καμία τύχη να μην εντοπιστεί.

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα...

To kouvas.eu δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του kouvas.eu είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.